De re culinaria - Pastorel Teodoreanu
Descriere
Editia de fata reuneste pentru prima oara articolele publicate de Al. O. Teodoreanu in cadrul rubricilor "Cronica gastronomica", "Gastronomice", "Din carnetul unui gastronom", sustinute sapatamanal, de-a lungul anilor, in "Adevarul literar si artistic" (1933-1934), "Glasul patriei" (1954-1964), si, sporadic, in "Bilete de papagal" (1928), "Lumea" (1930), "Magazinul" (1933), "Vremea" (1934), "Almanahul timpului" (1943), ca si cele aparute in "Tribuna" (1957, 1972).
Adresandu-se unui public larg, aceasta editie este insotita de un aparat explicativ compus din note, un "Mic dictionar de bauturi" si "Glosar", menite sa faciliteze lectura.
Opiniile cititorilor
Fii primul care lasă un review!
Contribuția ta este extrem de valoroasă! Ajută-ne să construim cea mai LIT comunitate de cititori din România.
Ai deja cont? Conectează-te aici.