Retete cu carne de pui
Descriere
Dacă vă este poftă şi de altceva decât de pui fript, vă propunem 55 dereţete care pot fi preparate cu un minimum de ingrediente şi într-untimp foarte scurt, cu produse proaspete care vor îmbogăţi carnea de puicu arome specifice fiecărui anotimp. Iarna, puiul va fi glasat cu miereşi însoţit de castane, prune uscate sau varză murată. Primăvara, îl veţiregăsi alături de mazăre proaspătă, spanac sau mango. Vara, tarhonul şibusuiocul, usturoiul şi roşiile vor prelua ştafeta în turneul savorilor.Toamna, ciupercile şi strugurii vor naşte alte gusturi deosebite.În lumea întreagă, reţetele pe bază de carne de pui sunt deja clasice.Puiul poate fi gătit în sos, poate fi fript, fiert, gătit întreg saubucăţi
Opiniile cititorilor
Fii primul care lasă un review!
Contribuția ta este extrem de valoroasă! Ajută-ne să construim cea mai LIT comunitate de cititori din România.
Ai deja cont? Conectează-te aici.