Gluten-Free Kitchen: How to Enjoy Pasta, Breads, Cakes, Cookies and More on a Gluten-Free Diet; A Practical Guide for Healthy Eating with 1, Hardcover
How to enjoy pasta, breads, cakes, cookies and more on a gluten-free diet; a practical guide for healthy eating with 165 recipes
Editura:
Lorenz Books
An:
2020
Pagini:
272
Tip copertă:
Cartonata
ISBN:
9780754834816
ISBN-10:
0754834816
Categorii:
Gătit & Gastronomie
Descriere
A comprehensive guide to gluten-free cooking, with advice on ingredients and techniques. This accessible cookbook features a helpful and clear guide to the different flours and their properties, and specially adapted and tried-and-tested recipes that work for all kinds of breads, cakes, pies, pastries and sauces.
Opiniile cititorilor
🔥
📚
💌
Fii primul care lasă un review!
Contribuția ta este extrem de valoroasă! Ajută-ne să construim cea mai LIT comunitate de cititori din România.
✍️
Scrie primul review acum
Ai deja cont? Conectează-te aici.
Oferte Disponibile
Compară prețurile de la partenerii noștri și alege cea mai bună ofertă.