Gastro NOIR - Bogdan Hrib
Descriere
13 povestiri reunite de Bogdan Hrib
Acest volum are 13 povestiri cu 13 autori. Poate părea o întâmplare. Chiar poate fi o întâmplare. Sau poate nu...
Pe mulți dintre autori îi veți recunoaște din volumul colectiv precedent „Noir de București” lansat în noiembrie 2017. Sau din romanele publicate. La fiecare mi-am permis să scriu câteva vorbe, adică un fel de prezentare-introducere.
Doar rețetele sunt 14. Ca să nu fim superstițioși.
** Meniul Gastro NOIR:**
** Micul Dejun**
Lucian Dragoș Bogdan – Răsfăț la micul dejun
** Gustări**
Horia Gârbea – Plăcinte cu ighemonicon
** Prânzul**
Aperitive / Anamaria Ionescu – O pungă de alune tăvălite / Ștefania Coșovei – Al 23-lea ingredient
** Supe/ciorbe**
Rebeca Cojocaru – Oglinzi paralele
** Felul doi**
Petru Berteanu – Salată de semiton / Raymond Clarinard – De ce eu? / Bogdan Hrib – Fusilli rossi / Daniel Timariu – Fire ascunse
** Desert**
Teodora Matei – Desert cu comisar și frișcă / Ligia Enache - Dulce ca moartea
** Cina**
Monica Ramirez – ADN Perfect Defect / Lucia Verona – Anticarul și andivele
Opiniile cititorilor
Fii primul care lasă un review!
Contribuția ta este extrem de valoroasă! Ajută-ne să construim cea mai LIT comunitate de cititori din România.
Ai deja cont? Conectează-te aici.